Lilithea

Lilithea · Yasal

Hesap silme

Lilithea hesabını ve verilerini nasıl silebileceğini, neyin hemen silindiğini ve neyin hangi amaçla saklandığını bu sayfada anlatıyoruz.

1Uygulamadan sil (önerilen)

  1. Lilithea'yı aç ve alttaki Profil sekmesine dokun.
  2. Sağ üstteki dişli simgesine dokunarak Ayarlar'ı aç.
  3. Hesabı sil'e dokun ve Sil ile onayla.

Hesabın hemen silinir. Bu işlem geri alınamaz.

2Uygulamaya erişemiyorsan

Hesabın cihazına bağlı olduğu için uygulamayı kaldırdıysan ya da cihazını değiştirdiysen info@lilithea.com adresine “Hesap silme talebi” konulu bir e-posta gönder. Hesabını bulabilmemiz için görünen adını ve biliyorsan Ayarlar'daki kullanıcı kimliğini yaz. Talebini en geç 30 gün içinde sonuçlandırır ve sana bilgi veririz.

3Hemen silinenler

4Bir süre saklananlar

Aşağıdaki bilgiler kapatılan hesabın iç kimliğiyle ilişkili olarak kalır; artık adınla ya da cihazınla ilişkilendirilmez, diğer kullanıcılara gösterilmez ve yalnızca belirtilen amaçlarla, Gizlilik Politikası'ndaki süreler boyunca saklanır:

Bu bilgilerin de silinmesini istersen info@lilithea.com adresine yaz; saklamamızı gerektiren bir hukuki yükümlülük ya da talep yoksa sileriz.

Uygulamayı silmek hesabını silmez. Hesabını silmek istiyorsan önce uygulamadan sil.